lunes, 15 de diciembre de 2014

OPERACIÓ: Festes de Nadal

               
Acabant el novembre és quan comencen a plantejar-se preguntes com: Què farem per Cap d’Any? Quin dia és el sopar d’empresa? O la més crítica, què em posaré?

Gran qüestió per una gran missió: trobar un modelet elegant, modern, diferent de totes i afavoridor per a cada una de les moltes celebracions que tenim des de desembre a gener. Moltes seran amb la mateixa gent i això complica les coses eh… i com que no podem comprar-nos cinc conjunts nous ni repetir (encara seria pitjor!) toca tirar de fons d’armari i d’imaginació.

Si apostem per un dos peces es sortirà una jugada mestra, ja que des del 24 a la nit fins el dia de Reis tenim dies de sobres per oblidar el que portàvem la primera cita festiva. Faldilla a cintura amb molt volum i una camisa setinada o de gasa fina per un dia, i per l’altre canviem la camisa per un top ben arrapat amb l’esquena a l’aire. Unes mitges molt extremades el look. Talons ben alts si pots! Si no, igualment alts però en format botí, molt més còmodes que uns salons.


També podem apostar per un look masculí anant amb pantalons palazzo, ben amples i rectes de pinça, amb un top de festa brillant que t’aporti feminitat al look. Sempre triomfen els LBD, vestits negres i curts, però n’hi ha de mil estils diferents per a totes! Jo voto màniga llarga, escot barca i faldilla evasé amb vol des de la cadera, afavoreix a tots els cossos! I si el negre el tens molt avorrit, opta pel vermell més fosc, blau nit o verd esmaragda, colors intensos i equivalents al negre per combinar. Per les més estiloses, blanc o champagne, seràs l’estrella!


Complements, súper importants! Joies d’un tamany escandalós o detalls casi inexistents, això va d’extrems aquest any! Pedreria només en les joies, deixa la roba neta, i maquillatge potent ja que són poques les nits que podem dur una marcada ombra d’ulls dorada, blau turquesa o negra i llavis emmarcats en vermells nit, morats o marró xocolata.









Cuida les ungles també! I deixa la naturalitat pel cabell, aquí si que menys és més!

No hay comentarios:

Publicar un comentario